Friday, May 27, 2011

Keputusan Peperiksaan Pertengahan Tahun Damia Aleesya

Petang semalam aleesya dapat keputusan peperiksaan dia..


Fuhh fuhhh...berdebar2 hati seorang ibu nak buka fail ni tgk keputusan dan markah 
Al-maklum lah...sebab ni kan first time aleesya exam..
Pengalaman pertama ni..


Alhamdulillah...
Keputusan seperti yang dijangka...


BI dapat 100%
Dah jangka sebab kat rumah aleesya suka ajar ayyunie baca BI..


BM dapat 100%..dah jangka jugak sebab aleesya memang suka mengeja..


Pun dah jangka..
MATH dapat 96%...
Sebab tau kelemahan aleesya..
Dia masih confius more than & less than


Di luar jangkaan sebab takut aleesya tak faham bahasa cina..
Tapi dah dapat 92% tu teramat lah okeyy..
Alhamdulillah..


Hahahahaha...dapat B jer tau..
Tak sangka...sebab ingat boleh dapat A...
Tak pe lah..agaknya aleesya ikut ibu kot..
Tangan tak berapa seni...huhu
Tak pe..next time cuba lagi okeyy sayang..



Semalam dah start dapat buku holiday..
Sepatutnya cuti sekolah start  buat..
Tapi semalam dah beria2 dia nak buat...huhu



Semalam dapat buku utk sem ke 2 pulak..
Kena bayar lorrr..
Maksudnya 1 tahun 2 kali bayar yuran buku...
Habis RM ratus2 jugak tu..


Buku bacaan Aleesya...
Yang 1a,alhamdulillah...aleesya dah boleh baca..


Aleesya yang rajin....
Alhamdulillah...
Moga2 aleesya terus berusaha utk mencapai kejayaan...aminn


p/s: Hari ni school aleesya ader sambutan HARI GURU ler....nampaknya beli kek ready made jer lah ni..



 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!! 
 
Post a Comment