Monday, May 23, 2011

Fareeda Kids and Trudy & Teddy Giveaway!!! ||

 Alhamdulillah...
Hadiah Aleesya sempena menang kategori pemenang facebook utk Fareeda baru2 ni telah pun sampai..
Dah lama sebenarnya simpan niat di dalam hati ni..
Andai kata kalau aleesya menang, hadiah yg sampai nanti akan dikongsikan bersama dengan pemenang2 yang paling bertuah melalui cabutan bertuah ..
Kalau nak bagi kepada semua pengundi-pengundi....memang ler mustahilkan...

Bukan untuk hadiah kemenangan Fareeda jer tau..
Untuk Contest Trudy Teddy tu pun sama..
Memang dah niat nak bagi sekali time dapat hadiah Fareeda ni..

Maka dengan ini terhasillah

"FAREEDA KIDS AND TRUDY & TEDDY GIVEAWAY"

Syarat-syarat utk menyertai Giveaway ini???

1.Terbuka kepada semua yang menjadi follower blog ini.

2. Alamat pengeposan hadiah mesti di Malaysia

3. Anda hanya layak join salah satu sahaja utk giveaway ini..BLOG ATAU FB??
Maksudnya kalau anda telah meninggalkan komen dalam entry ini, maka anda tidak layak lagi untuk meninggalkan komen utk kategori FB..
(Sebab tak semua ader blog kan, so buat jugak utk kategori FB, biar adil..kawan2 blog pun dapat, kawan2 FB pun dapat)

4. Hadiah mesti dituntut dalam masa 1 minggu dari tarikh pengumuman pemenang. Jika tidak, pemenang baru akan dipilih.

5. Giveaway ni akan tamat pada Jumaat ( 27 Mei 2011) tepat jam 12 tengahari

5. Setiap komen anda di bawah mesti berbunyi begini!!!

"Saya nak Tudung Fareeda Kids"

ATAU

"Saya nak Trudy & Teddy Product "

(Kena pilih salah satu sahaja sebab pemenang cabutan bertuah akan dicabut mengikut kategorinya sahaja)

Diharap dengan cara begini dapatlah tercapai niat dihati ibu yang telah lama terpendam utk sama2 berkongsi rezeki yang diperoleh oleh Aleesya. Diharap anda2 semua jugak tidak ralat dengan cara pemilihan pemenang ini.Bukan senang nak trace kembali para pengundi ibu. Apa-apa pun terima kasih tak terhingga yang sering menyokong dan mengundi keluarga kami...aminn



* 2 hadiah Tudung Fareeda Kids hanya sesuai untuk kanak2 perempuan sahaja*
* 2 hadiah Product Trudy & Teddy paling besar pun saiznya ialah 4 years*


 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
Post a Comment