Tuesday, November 17, 2009

::DAMIA BERTEMU DAMIA - MEET NEW BLOGGER FRIEND:

Kalau dulu Aleesya bertemu Aleesya, sekarang Damia bertemu Damia.
Ni lah org yg dimaksudkan dari KL dalam entry lepas....
Nana a.k.a ibu damia & family....


Masa nana call ibu nak dtg umah, memang suka sgt2 walaupun masa tu tgh sibuk dok lunch kat pizza hut..
Tanpa terus melencong ke mana2(kalau nana tak dtg, harus gi melencong ke lain dulu), terus balik rumah..
Sekali call nana masa otw nak balik umah tu, rupa2nya dia dah nak sampai pun umah ibu..
So, untuk memudahkan nana drp cari rumah, ibu sempat suruh nana tunggu weols kat petronas berdekatan
(haruslah suruh tunggu, kalau tak tetamu dulu sampai ke rumah drp tuan rumah)


Kesian diorg tak lunch lagi, ibu lak tak masak apa2 ari tu....
So dengan secepat kilatnya ibu masak spagetti utk diorg..
(Ntah sedap, ntah tidak nana......masak cepat2 n cincai2 jer tu)
Yg penting memang licin semua...(sukanyer...sukanyer...)


Jom layan pic dulu.


 Nana and her hubby sedang menikmati spagetti...
(next time dtg bgtau awal2 yer....leh masak gempak2 sikit....hahaha)

 
 Damia yg tgh menikmati air Ribena
Opppsss..yg ader cup tu Damia Aleesya punya..

 
 Apelah yg diborakkan oleh 2 damia ni...

 
 Dessert.....ais krim
(nana kata cam hotel lak....hahaha...yg ado jer tu nana)

 
 Nana and her family...

 
 Bergambar bersama tuan rumah..

 
 Dah bergambar kat dalam, bergambar kat luar rumah lak ye..

 
 Hubby2 yg sporting coz dipaksa bergambar...
(hahaha.....nana..hanya kita yg tau)

 
 Sesi bersalam-salaman.....
(eh..eh..yg besar cium tangan yg kecik yer)


Dah makan2, dah borak2, so nana and family pun nak meneruskan perjalanan mereka untuk ronda2 kat JB ni....adalah bagi beberapa idea kat nana ni suruh gi mana....nana nak sgt makan seafood kat senibong tu, tapi sayangnya her huby lak tak makan seafood, kalau tak malam tu leh jer kitaorg tunjukkan jalan and makan sama2 kat senibong tu......


Aleesya bertemu Aleesya dah, Damia bertemu Damia dah, bila lak Ayyunie bertemu Ayyunie ni....setakat ni rasanya tak der lagi rakan2 blogger ibu yg anaknya nama Ayyunie (kalau tak terperasan, sorry yerk)...


-
-
Eh..eh..ader apa ngan gambar kat bawah ni???
Actually lepas jer Nana and family balik, weols pun tidurlah...
Bangun2 tidur, masa tu hujan lak lebat, perut pun berkeroncong...
Ayah damia pun requestlah nak makan maggie goreng pattaya...
(kalau dok kat umah, ni lah keje ayah damia, suka request ibu masak)


Janji nak upload ngan kengkawan kat FB...
tapi tak sempat
So ni lah gambar maggie goreng pattaya tu...
Yg ado jer ni....


 
Marvelous or delicious??


P/S: Nana pun dah buat entry pasal kitaorg jumpa ni....nak baca?? klik sini...





Post a Comment