Monday, November 9, 2009

2D1N @ LOTUS DESARU - DAY 1 - PART 1


Weekend yang sangat bermakna!!!!!Kegembiraan yg tak dapat disangkal lagi apabila ibu dan ayah sama2 dapat meluangkan masa bermain dan bersukaria bersama anak2......masa ni dah tak fikir langsung apa jua masalah serta kesibukan yang timbul...lotus desaru.....we will meet you again....really miss the moments....



Sementara menunggu ayah ambil kunci bilik dan membuat pembayaran

 
Hi, it's me....

 
Cakkkk......

 
Ayyunie yg baru bangun tidur apabila weolls betul2 sampai kat sini...

 
the sweet siblings....muahhh..

 
hye babe...what are you doing???

 
the truly happiness of us...

 
pandangan drp bilik atas...

 
aleesya and ayah...

 
the stairs to upstairs room..
(hohoho, bahaya betul tangga ni untuk alessya)

 
the design of the top building ala2 disneyland..
(x pandai nak ambil angle yg betul2 nampak cam disneyland)

 
the baby coat...also can change to playpen....

 
udang goreng bersos, ayam goreng, sambal bawang, sampur campur goreng sos tiram...
(nasib ader microwave for heating all the food..siap provide segala pingan mangkuk lagi)

 
the mithali ayah...is preparing the lunch for aleesya..

 
pandangan daripada bawah
(like the bedroom so so much, mula ader angan2 nak buat bilik cam tu kat rumah, biar jadi 2 1/2 tingkat)

 
the notty + cheecky aleesya....


we are playing hide n seek...so fun and truly deeply happy...


p/s: to be continue part 2
(huhuhu banyak sangat moments yg dicapture, rasa tak sangup nak skip kan satu gambar pun)
nak tgk banyak lagi???? kat facebook ok...




Post a Comment