Wednesday, November 4, 2009

::TASIK UTM - PHOTOSHOOT::

Date: 24/10/2009

Time: 5.30 ptg

Venue: Tasik UTM 


Agenda: Saja2 photoshoot + makan ice-cream goreng

Reason pilih biru: 1. Baru perasan yg rupa2nya 2 org puteri tu tak banyak gambar in blue...
(believe it or not yg diorg ni tak der pun seluar jeans biru...suka pakai gaun n skirt)

                   2. Nak cuba2 nasib masuk contest eliza...tu pun kalau gambar jadi..


A

 
B

 
C

 
D

 
E

 
F

 
G

 
H

 
I

 

 

 

 

 

 

 

 




corat coret belakang tabir:

1. masa photoshoot ni punya lah ramai org kat sini, tapi ibu n ayah damia buat donno jer amik gambar aleesya + ayyunie.....ayah siap panjat tiang lah, baring2 lah dan macam2 stunt lagi dibuatnya untuk dapatkan angle yg terbaik...

2. tgh dok sibuk photoshoot bagai tu, tiba2 leh lak terjumpa roomate ibu masa kat KRP (blok berapa ntah), masa tu ibu final year .....ader kenangan oooo dengan roomate ni, dia terkena jangkitan chicken pox daripada ibu....ingat ke marah, rupanya dia lagi suka coz dapat cuti.....yang tak sangkanya rumah dia sekarang satu taman lak ngan rumah ibu...kiranya kitaorg sekarang jadi mate satu taman laaa.....anak2 pun sama tahun lahir, sorang 2007, sorang 2009...kebeulan betul...

3. tak perasan yg bibik pun pakai baju warna biru gak masa tu.....

4. do you want some more.....tgk kat FB yer..

5. agak2 photo mana yg sesuai untuk masuk "cutest baby in blue contest" yer? satu untuk aleesya, satu untuk ayyunie....




Post a Comment