Wednesday, November 4, 2009

::TASIK UTM - PHOTOSHOOT::

Date: 24/10/2009

Time: 5.30 ptg

Venue: Tasik UTM 


Agenda: Saja2 photoshoot + makan ice-cream goreng

Reason pilih biru: 1. Baru perasan yg rupa2nya 2 org puteri tu tak banyak gambar in blue...
(believe it or not yg diorg ni tak der pun seluar jeans biru...suka pakai gaun n skirt)

                   2. Nak cuba2 nasib masuk contest eliza...tu pun kalau gambar jadi..


A

 
B

 
C

 
D

 
E

 
F

 
G

 
H

 
I

 

 

 

 

 

 

 

 




corat coret belakang tabir:

1. masa photoshoot ni punya lah ramai org kat sini, tapi ibu n ayah damia buat donno jer amik gambar aleesya + ayyunie.....ayah siap panjat tiang lah, baring2 lah dan macam2 stunt lagi dibuatnya untuk dapatkan angle yg terbaik...

2. tgh dok sibuk photoshoot bagai tu, tiba2 leh lak terjumpa roomate ibu masa kat KRP (blok berapa ntah), masa tu ibu final year .....ader kenangan oooo dengan roomate ni, dia terkena jangkitan chicken pox daripada ibu....ingat ke marah, rupanya dia lagi suka coz dapat cuti.....yang tak sangkanya rumah dia sekarang satu taman lak ngan rumah ibu...kiranya kitaorg sekarang jadi mate satu taman laaa.....anak2 pun sama tahun lahir, sorang 2007, sorang 2009...kebeulan betul...

3. tak perasan yg bibik pun pakai baju warna biru gak masa tu.....

4. do you want some more.....tgk kat FB yer..

5. agak2 photo mana yg sesuai untuk masuk "cutest baby in blue contest" yer? satu untuk aleesya, satu untuk ayyunie....




21 comments:

Atiqah said...

A for aleesya
F for ayyunie

so cute in blue

Gieyana said...

walaaa..suka berphotoshoot yer..ishh dh lama x amik gambar kitaorang nie..harus berphotoshoot gak nie...

qaisarahanina said...

sumer comel,geram nyer tgk actually anak awak sebaya anak kiter,heheh salam perkenalan.

qaisarahanina said...

salam comelnyer anak awak.salam perkenalan.

qaisarahanina said...

comelnyer.

[-suziey-] said...

waaa gigih jgk ye berphotoshoot..hehe..sy plh A & F...tp gbr ayunie ngn daddy tu nmpk lg comel..hehe..good luck ye..

Mrs. Adz said...

cantik la..vote for A & F..good luck ye

ibu damia said...

tiqah - tq for ur idea....yaaa...baru perasan yg biru pun cantik gak...

ibu damia said...

gie - yo yo or jer kata dah lama x photoshoot gambar korang...padahal kalau updated blog gambar korang jer yg ader...kiranya photoshoot jugaklah tu...

ibu damia said...

qaisarahanina - tima kasih banyak2 atas pujian awak tu...salam perkenalan jua drp saya..nanti saya gi ziarah rumah awak pulak yer...

ibu damia said...

suziey - thanks for ur idea...tu lah rasanya gambar tu pun ader value gak...pening2 nak pilih yg mana...

ibu damia said...

mrs adz - hahahaha..lum masuk contest lagi pun...saja2 jer ni...eisya pun seharusnya masuk contest ni kan....jom ramai2 join...

E.L.I.Z.A said...

eli nk E buleh?
ado lg dop hop original/raw?
meh eli edit *winks

ibu damia said...

ELIZA - hok ori ader lagi...wallawei...penganjur sendiri pilih ni....ader peluang nak menang ni...*wink*wink*....tak bias ko???nanti ore kata gapo pulok...

alyyani said...

suka gmbr ayyunie yg jelir lidah tuh. makin comel ayyunie ni. hah betul ke takde jeans budak be2 tuh? hehehe... tak pecaya tp kena la pecaya :)

Qistina's Mama n Abah said...

Cantik-cantik gambar ni..hehehe..siap baring2 ye nak amik angle..hehehe..

B untuk Aleesya
I untuk Ayyunie

Qistina's Mama n Abah said...

Ibu damia...skudai kat ner ek? mama tina pun kat skudai gak...Nak tau leh...taun depan leh gi raya..hehehe...berkenal-kenalan...

ibu damia said...

alyya - serius...budak berdua tu memang tak der seluar jean...seluar pun ader berapa helai jer...tu pun warna girlish2....memang lebih suka tgk allesya + ayyunie pakai skirt + gaun jer...

ibu damia said...

qistina's mama - tq for ur sugestion....saya skudai kat bandar pulai jaya, office kat tmn u ngan taman teratai...awak kat ner lak? kalau dekat leh jer kita jumpa2...

Qistina's Mama n Abah said...

Oooo..Bandar Pulai Jaya..saya kat mutiara rini..dekat la jugak kan..free2 nnt leh jumpa ek..

ibu damia said...

qirtina's mama - insyaallah....ooo..kat mutiara rini, patutlah cam pernah ternampak jer b4 ni....