Thursday, November 12, 2009

::TRULY HAPPINESS PHOTOSHOOT::

NOTHING TO SAY............
JUST.............
WRITE SOMETHING WORTH READING
CHOOSE SOMETHING WORTH KEEPING
GO SOMEWHERE WORTH SEEING
EAT SOMETHING WORTH TASTING
HUG SOMEONE WORTH HOLDING
AND.................
DO SOMETHING WORTH WATCHING
-



a
(like this pic very2 much)


b
(the nature)


c
(sesi mengutip siput)


d
(our journey)


e
(sesi ibu kejar ayah)


f
(you catch me, i catch you)


g
(dilanda ombak)


h
(truly happiness)


i
(posing dgn pancutan air bersih)

j
(lalalalalalalala)


k
(we are happy family)


l
(not ready yet)


m
(konon2nya seni)


n
(first trial guling2 drp ayah)


o
(tallest, taller and tall)

p
(like train...put...put..)


q
(lengkap sudah keluarga kami)


r
(we love nature)


s
(contineu main pasir dan pantai)



CORAT-CORET BELAKANG TABIR
-
p/s 1: Masa photoshoot ni, dah tak kisah org ckp apa...asalkan kitaorg bahagia...ye lah kan, boleh lak kitaorg baring2 kat rumput permaidani yg menghijau tu tatkala org ramai lalu lalang kat situ...
-
p/s2: Masa ayah damia tgh nak shoot gambar kitaorg kat bawah pokok tu, ayah damia amik angle siap baring2 lagi...tiba2...ayah damia lepaskan kamera cepat2 sambil2 betulkan baju dia coz ader kerengga masuk dalam baju.....sian ayah kena gigit dgn kerengga yer semata2 nak amik pics.....

-
p/s 3: Pada mulanya Aleesya tak nak pun gi kat beach tu....pas tu siap takut2 lagi kat ombak tu...tapi lepas diajar dan ajak dia main2 ngan air, barulah dia nak jejakkan kaki dia kat pasir pantai tu...tu pun siap cakap "bu...dirty...nak basuh"
-
p/s 4: Semua pics kat atas diamik masa lepas swimming kat pool..
-
p/s 5: Ingat ke nak amik gambar sunset....tungulah punya tunggu, sampai hari dah nak gelap betul...last2 tanya guard yg jaga sampan kayak tu...rupa2nya kitaorg salah tempat lah tunggu sunset tu.....adusss....
-
p/s 6: Agak2 kan, pic mana yg betul2 nampak unik dan nampak truly hapinees erk??? Nak print dan framekan buat deco kat umah ngan office....




Post a Comment