Wednesday, November 18, 2009

::JUMPA RAKAN BLOGGER LAGI::

Apa2 pun sebelum tu, ibu damia nak minta maaf banyak2 atas kelambatan n3 ini. Minta ampun dan menyusun sepuluh jari ni. Sebenarnya ni citer basi yang tahap2 kalau dah berulat tu siap kering kontang lagi mahkluk ulat tu....n3 ni dah ader dalam draft pun. Kalau klik kat post option tu tarikh yg ibu draft n3 ni adalah 26/10....tapi apakan daya disebabkan masalah teknikal maka n3 ni tertunggaklah sampai hari ni..


Sebenarnya masa birthday damia aleesya yg ke 2 ari tu, ibu dapatlah jumpa dengan beberapa kenalan blogger yg baru. Ader sorang tu kali ni kali ke 2 kitaorg jumpa....memang seronoklah jumpa diorg ni semua..
Jom kita tgk sapa kenalan blogger ibu yg sudi dtg masa birthday aleesya hari tu...


Kenalan blogger yg pertama datang ialah julie....hehehe...sebenarnya ibu kenal julie ni melalui friendster dulu, kemudian merebak ke YM dan terus berjangkit ke blog.....btw julie ni peramah orgnya....thanks yer coz sudi dtg rumah...




 Julie with her son and little sister



Blogger yg ke-2 lak ialah ummie eisya a.k.a fara. Hehehe...ni kali ke-2 kitaorg berjumpa....aleesya meet aleesya again..... seronok jumpa ngan ummieisya ni...banyak perkara yg kami borakkan....lebih2 lagi pasal anak2 lah....ummi eisya pun ader buat n3 pasal dtg birthday aleesya ni....nak baca nanti klik sini...


Apabila 2 Aleesya bertemu...



Bergambar bersama tuan rumah....


Last but not least....blogger seterusnya ialah Ida....Actually anak Ida ni belajar kat tempat ibu...tapi kitaorg tak pernah pun jumpa bertentang mata (tak ingat hari tu reg ngan sapa erkk?).....selalu kalau Ida amik anak dia pun, mesti dia dalam keta, ibu kat bawah office....so kali ni kitaorg amik peluang untuk berkenalan lebih rapat lagi....

 
Bergambar bersama keluarga Ida....
My student tu yg pakai baju warna pink tu, Syafiqah Izzati...

p/s: Terima kasih banyak2 sekali lagi kepada yg sudi memeriahkan birthday aleesya tempoh hari....Segala present drp korang amatlah kami hargai..





Post a Comment