Wednesday, November 25, 2009

::Riang Ria di Danga Bay::

Hari ahad ingat nak gi Expo Buku tu kat Danga City Mall
(memang dah aim nak gi dr minggu lepas)
Sekali tgk silap tarikh daa....
(mati2 ingat 22/11)
Rupa2nya 26hb lah pulak...
So, disebabkan dah tak tahu nak gi mana....
Weols lepak2 dan riang ria lah kat Danga Bay

Jom tgk Aleesya dan Ayyunie beriang ria


 
 Ayyunie dan Aleesya
Berlatar belakangkan bot2 yg berlabuh
Angin sepoi2 meniup rambut....



The sibling


 
 One happy family

 
 Naik train nak gi ronda2..

 
 Aleesya dalam train

 
 My sweet girl

 
 Gambar yg potong atas, potong bawah...
Akibat memaksa bibik amik gambar..hahaha...


The scene


Pemandangan yg sempat disnap masa atas train

 
Ayyunie yg happy

 
Ibu dan Aleesya yg excited kejar2 bubbles

 
My sweetie & My hero
In the Festive Mall

 
Aleesya yg sibuk kejar2 bubbles


 Pemandangan sebelum balik...

 
 Last compact...sempat lagi amik pic ayyunie atas tricycle ni sebelum balik..
Walhal yg lain semuanya dah masuk keta...



p/s: Seperti biasa, kalau petang2 dah bawak budak2 gi jalan, malam adalah waktu untuk ibu dan ayah dating pulak...balik je, terus solat maghrib then uruskan makan budak2...pas tu apa lagi gi dinner la kat Pulai Indah (sambil2 hantar motor kawan ayah tu coz kawan ayah tu dah dtg awal nak amik motor, tapi kitaorg lak still kat danga bay). Then gi MBO U Mall, tgk movie, sekali tgk semua filem dah full booked, yg ader cuma citer kartun je....maka dengan pasrahnya terpaksalah balik ke rumah.....(pengajarannya jangan gi lambat2 kalau nak tgk wayang kecuali midnite)





6 comments:

Aleyn said...

suaklah gambar yg the scene tu...cam special jer...

Nana said...

wah sama je tmpt2 amik gambo mcm ktorg hehe

ibu damia said...

aleyn - tak de apa pun yg special tu....biasa2 jer....

ibu damia said...

nana - hehehe....sama kan..abis tu dah tak tau nak gi mana??? danga bay pun layan jer lah...

alyyani said...

tak penah lagi sampai dangan bay ni. bila la agaknye nak sampai pun tak tau la. hmmm.. actually mmg dah lama tak smpi johor jugak. insyaAllah this coming krismas.

ibu damia said...

alyya - nak dtg masa krismas nanti yer??? huhu...ayu tak der lah pulak...ader family day kat kuantan....