Monday, November 30, 2009

::Pinky Lady Contest::



Tgh blogwalking tadi...tiba2 tgk ader contest ni...
Bila baca syarat2 dia....sempat lagi rasanya nak join contest ni...

Jadi gambar yg dipertaruhkan ialah:

 

Kenapa saya suka pink???
Semestinya pink adalah satu warna yg sangat lembut, sesuai jika dipadankan dengan kaum hawa. Lagipun pink juga boleh membuatkan seseorang itu nampak feminin. Andai kata anda bukanlah daripada golongan yg agak feminin (konon2 macam tegas dan brutal lah), jika anda mengenakan apa2 yg warna pink pada diri anda, anda pasti akan kelihatan menawan dan feminin (memandai jer buat fakta sendiri ni)

Tgk blog ibu ni pun anda dah nampak warna pink kan....Dalam warddrobe ibu pun kebanyakannya baju2 dan shawl2 pun warna pink...tiap2 tahun kalau raya mesti ader warna pink, even baju casual pun suka warna pink, sama juga office ibu, wall semua cat warnapink (idea ibu diterima, harus lah kan.....office sendiri...ngeh..ngeh..ngeh...), pendek kata memang banyak stuff dan things warna pink lah....

Sejak dah ader anak2 ni lagilah taksub warna pink....ye lah..pinkdan comel....memang dan dapat dipisahkan dan memang serasi gitu..hohoho....banyak baju anak2 warnapink daaa...sampaikan ayah budak2 ni pun kadang2 bg warning " no pink this time" ..huhuhu...(kes dah muak tgk warna pink la ni)...


My hubby???? Ader lah jugak baju warnapink...tapi tak lah sefanatik isteri yg terchenta ni..... 
(tu pun kena paksa oooo beli baju pink....tak pun sengaja bagi hadiah warna pink...nak tak nak dia kena terima jugak pressie pink tu kan)....

Tapi ader lah jugak yg mana sesetengah benda ibu rasa tak sesuai warna pink unless memang org tu fanatik pink..contoh, wall rumah kat family hall, master bedroom dan dining hall my hubby tak bagi cat warna pink..katanya x nampak korporat.. (nasib baik wall bilik anak2 boleh dicat warna pink)....lagi satu kereta..pun rasa tak sesuai kalau cat warna pink, nanti my hubby kata kalau tiba2 dia nak guna keta tu cam mana??? tak ke nanti org pandang serong a man in pinky car.....kui..kui....kui..
Pendek kata kalau barang yg guna bersama tu still tak leh warna pink.
(ok lah kan dah sama2 guna, kena gak hormati keputusan hubby...dah sah2 hubby yg beli semua tu)

Walau apa pun..pink is still in my heart...dan yg paling penting kenapa ibu join contest ni???
Kerana ibu baru jer dapat tahu tadi yg both of my daughters are the
(macam tak percaya oooo dua2 berkongsi tempat kemenangan pertama)
So, why not ibu cuba contest ni pulak kan???? Ntah2 ibu adalah salah seorang pemenangnya???(adusss..perasannya minah ni)

Gambar selingan..
Gambar kat atas tu crop dr sinilah....


We are in the pinky


Post a Comment