Friday, November 6, 2009

:: SWIMMING & PICNIC TIME::


DATE: 31/10/2009

TIME: 10.30 AM - 1.00 PM


PURPOSE:


1. swimming
2. picnic
3. release tension akibat kepenatan bekerja
4. ganti kredit hour yg ibu n ayah curi coz busy ngan keje




 bergambar dulu sebelum swimming

 
..... 3 of us...

 
 time for changes the swimwear

 
 dah siap tukar
(masa ni muka aleesya nampak weird coz dia tak selesa dengan kaki dia yg kotor tu, tak habis2 asyik suruh ibu bersihkan)

 
 Ayyunie dah pandai main air, pantang nampak air, mulalah keluar suara2 + ketawa2

 
 Ini jer yg sempat prepared dalam masa setengah jam...

 
 Ayyunie yg kesejukan pada mulanya...

 
Mula2 ayah + aleesya tgh syok sliding...

 
 Lama2 aleesya nak slide sendiri...nasib dah pandai
(tapi still kena ader org jaga kat atas n bawah slide tu)

 
 Aleesya yg enjoy sakan

 
 Ayah yg lepas geram naik slide kat tempat adult's area.....berlekok2 slide dia..
(ibu nak naik slide yg kat children's area pun takut2)

 
 "peace"

 
 dah penat mandi manda, masa untuk "makan-makan"
(ayyunie minum susu, aleesya makan keropok, ibu makan meehoon, ayah baca newspaper)

 
..... relax....

 
 ibu yg konon2nya nak buat mulut itik

 
 dah siap mandi2 n tukar baju....masa utk berposing sebelum balik...

 
 selamat tinggal STARHILL, nanti ayyunie + aleesya dtg lagi yer....
(ni kali ke 4 aleesya dtg sini, ayyunie 1st time)




Post a Comment