Thursday, November 26, 2009

::Kami Di Perantauan::







k

Salam Aidiladha 
Daripada Kami di Perantauan
(macam duduk kat oversea pulak yer)

Ikhlas drp Khairuddin, Ayu, Aleesya dan Ayyuniie 


p/s: Hari ni keje separuh hari jer.....lepas ni balik amik Aleesya dan Ayyunie gi Expo Buku yg memang telah di"aim" since last 2 week.....
(kali ni confirm tak salah tarikh)

p/s: Aci tak esok lepas sembahyang raya terus gi Holiday...
(aci tak aci, dah jenuh fikir nak gi mana ni....)

p/s: Tahun ni tak balik raya lagi
(kalau org lain sedih tak dpt balik, kitaorg sedih ke tak ni??)

p/s: Adussss.....ayah request pagi esok masak Nasi Bukhari...
(kalau lebih tapau bawak gi holiday....hahahaha)










Post a Comment