Monday, November 30, 2009

::Baby with Car Contest::





Marathon masuk contest lagi

Kali ni dianjurkan oleh mrs faez


Macam biasa , masuk 2 penyertaan sekali gus untuk anak darezz ibu

So, gambar yg dipertaruhkan ialah:




Nama: Damia Aleesya bt Khairuddin
Umur: 2 tahun 1 bulan
Jenis Keta: Toyota Wish 
Kelab Keta: wishclubM7 (forumer tegar tauuu)


Masa ni Aleesya tgh main ciku cak  kat 2nd row seat dengan ibu masa tunggu ayah check- in kat hotel.....selalunya Aleesya memang suka bergambar tak kira walau berada dimana....Apabila Aleesya nampak jer ibu pegang camera terus Aleesya ckp "bu...smile...."...tu yg tanpa teragak2 snap gambar masa Aleesya main ciku cak ni.....harap2 Juri suka dengan gambar ni...






Nama: Damia Ayyunie bt Khairuddin
Umur: 8 bulan
Jenis Keta: Toyota Wish 
Kelab Keta: wishclubM7 (forumer tegar tauuu)


Gambar Ayunnie ni pula masa Ayyunie baru jer lepas bangun dari tidur...Yg ni pun amik kat 2nd row seat jugak....Mata pun nak tak nak lagi buka...Ayyunie pun sama macam kakak dia....dah pantang suruh "smile"....mesti ayyunie memberi aksi2 pose yg menarik......



So, kepada yg lain...jom ramai2 join contest ni cepat2 sebelum 1 december...
Nak join contest kenalah ikut syarat2 dan terma2nya....
Jadi kalau nak tahu lebih lanjut oleh klik sini ok...
Chow chin chow....



Post a Comment