Wednesday, November 11, 2009

2D1N @ LOTUS DESARU - DAY 1 - PART 3




Kalau dalam PART 1 banyak citer pasal xtvt dalam apartment,
PART 2 pula banyak citer pasal xtvt swimming,
sekarang kita tgk xtvt malam lak yer..
waktu malam adalah waktu utk ibu dan ayah dating....
coz aleesya + ayyunie kena tidur dalam bilik..
bye-bye anak-anakku




gambar Aleesya sebelum tido





Apabila budak2 semua dah tido, ibu dan ayah apa lagi....
keluar dinner lah kat cafe house tu...
perghh..memang meriah kat situ...lagi2 tempat makan yg menghadap pool tu...
kebetulan juga ada live band yang buat performance
lagilah meriah suasana
ibu pilih tempat yg menghadap laut...
kena angin sepoi2 gitu..


our welcome drinks..


ibu makan gula melaka sagu jer....konon2nya diet...


ayah makan kuew tiao goreng mamak
boleh lah...tapi makanan kat sini ibu bagi 3*/5*


suasana cafe pada waktu malam...
yg ni tak menghadap swimming pool
lebih privacy...




Dah lepas makan2 tu,
Apa lagi, waktu bercanda kat tepi pantai yang indah lah..
Ramai org usung DSLR masing2 amik gambar waktu malam...
Ader couple2 yg tgh dating.....ader pasangan tua2 tgh borak2..
Yg group muda2 lak sibuk amik gambar...
Samalah cam ibu ngan ayah...


posing time


posing time


sweet of us...


we are in romantic mood...hahaha
(ini jer lah antara gambar yg sesuai untu tayangan U...yg lain semuanya ader unsur2 18 sx)
Bila lagi ooiii nak amik gambar romantic buat kenangan...kalau tak asyik berkepit jer ngan anak2..


our shadow of love


loving mood





Otw balik ke bilik sempatlah snap suasana malam kat Lotus Desaru tu..


the scene


suasana dalam apartment



p/s: org lain kalut dengan bola (Kelantan vs N9), kitaorg tak kisah pun..
dan sememangnya pun we, hubby and wifey langsung Tminat bola...
cuma minat pemainnya je.....


Post a Comment