Saturday, November 14, 2009

::DAY 2 @ LOTUS DESARU::





Ni citer hari ke -2 kat Lotus Desaru
Sambungan dr PART1, PART 2 dan PHOTOSHOOT tu.


Macam biasa, lepas bangun pagi gi Cafe untuk breakfast..


 otw to cafe house

 
sempat lagi ibu posing ...

 
Aleesya and her feveret roti canai

 
yg ni memang aleesya suka2 sgt.....coco crunch and milk..
 



Aleesya yg mkn pun tak berapa tenang..
 asyik2 "swimming..swimming"

 
cepat2 balik bilik utk tukar baju swimming



like father like daughter



swimming lagi

 
 ayyunie pun tak ketinggalan swimming

 
hohoho...ayah yg sedang swiming dengan penuh khusyuk
menyelam tak ingat dunia ari tu...
sampaikan aleesya pun dah boleh sikit2 selamkan muka dia

 
 ayyunie yg dah siap mandi

 
aleesya pun dah siap mandi



lepak2 sambil tgk tv kat living hall
diorg jer lepak, ibu sibuk2 dok kemas2






 bergambar 1 family kat lobi bilik




aleesya yg sedih coz tak dpt swimming lg




ayyunie pun sedih ke?


 Selamat tinggal Desaru.....semoga kita jumpa lagi...


p/s: Swiming progress aleesya ader improvement, dia dah boleh selamkan muka dia seketika dalam air sendiri, pas tu cepat2 angkat muka dia..so far alhamdulillah, semuanya ok...sampaikan org2 sekitar kat situ kagum tgk aleesya buat cam tu...ibu pun tak percaya aleesya leh buat cam tu.....even yg more than 2 years pun masih main air ngan pelampung.......gerakan kaki dan tangan untuk kuak pun dah semakin improve.....credit to ayah coz tak sia2 ajar aleesya swimming walaupun ibu tahu you are  not profesional trainer...
-

p/s: Noticed that sejak swimming kat Blackstone Resort, Kuantan (masa otw balik raya dr Kelate ke JB, dan juga masa kejadian Memory Card ibu terkena air tu), Aleesya langsung dah tak nak guna pelampung..dia lebih suka swimming diri dia sendiri....kadang2 kita nak pegang pun tak bagi...
-

p/s: We are really enjoy at this moments...hope will see you soon, Desaru....may be in December????






Post a Comment