Monday, November 9, 2009

2D1N @ LOTUS DESARU - DAY 1 - PART 2

sambungan daripada PART 1...

kalau tadi dalam PART 1 banyak xtvt dalam apartment, now kita tgk xtvt kat luar pulak...
aleesya ni tak menyempat-nyempat.....asyik...
"ayah....swimming"
pas tu kadang2
"bu....swimming"
sampaikan sanggup dia tak tidur ari tu semata2 nak swimming....
lepas jer solat asar, apa lagi

WE ARE READY FOR SWIMMING...YEEE HAAAA

sebelum tu ingat ke nak swimming jer kat beach...
tapi.....


boleh pulak aleesya asyik tunjuk kat swimming pool tu jer...
langsung tak nak jejak kaki kat beach ni...

 
bersaksikan pantai nan indah...

 
ombak deruan yg mengasyikkan...

 
anak2 terkapai2 keseronokan..

 
love this pic very much...
(mata aleesya tetap maintain kat swimming pool tu)

 
ayyunie yg memang sporting habis

 
ibu pun nak posing jugak

 
ibu n ayah ambil kesempatan posing romantik

 
tapak kaki

 
otw to swimming pool

 
yeeehaaa...aleesya yg excited..

 
swimming time

 
masing2 ader tanggungjawab
ibu ajar ayyunie
ayah ajar aleesya

 
sempadan antara kiddies pool & adults pool


 
percik-percik air

 
dua beradik yg memang pantang nampak air


 
aleesya dan ayah kat hidrorefleksologi...
memang best dapat urutan free kat sini..
sakit2 manja gitu..

 
the scene

 
aleesya yg tengah bertungkus lumus nak tutup lubang air ni...
huhuhu kesian dia kena main2kan oleh ayah

 
aleesya yg kepenatan .....kita isi susu dulu...



p/s: malam ader xtvt apa lak ehhh? kita tunggu jer lah PART 3....


Post a Comment