Tuesday, October 13, 2009

::ALEESYA MEET ALEESYA - blogger friend::

Masa otw balik dari Konvoi lebaran tu, sempat singgah kat umah Eisya ni.....Eisya ader buat party utk celebrate her 1st birthday......

HAPPY SWEET FIRST BIRTHDAY NUR ALEESYA


Actually weoll memang x pernah jumpa pun b4 ni...kenal hanya dalam blog sahaja....Walaupun first time jumpa, rasa macam dah kenal lama jer....Ummi eisya & family memang friendly....weoll sempat lah berkenal-kenalan...rupa2nya satu badge kitaorg masuk UTM......

Si eisya ni memang comel sangat2...geram nak cubit2 pipi dia....putih melepak.....tapi takut nangis lak...kang tak pasal2 birthday girl dah tak cun & tak der mood........

 Party sepatutnya start 4pm....tapi disebabkan weoll pun otw nak balik umah (takut balik rumah nanti memang confirm tak terdatang), weoll drop by lah kat rumah eisya ni around 2pm ++...(sorry erkk ganggu majlis awal2)....makanan memang best.....tapi tak sempat nak makan coz ibu asyik sangat dok bercerita + perut yg masih kekenyangan.....Aleesya lak best jer makan cupcakes yg ader gambar "mickey mouse" tu (feveret aleesya sekarang makan chocolate cake).....

Jom kita tgk gambar:




Ibu & aleesya + Ummi eisya & eisya
(muka ibu + aleesya yg kepenatan coz dari kul 8 pg lagi keluar rumah, manakala muka ummi eisya + eisya yg penuh keceriaan coz kejap lagi nak celebrate birthday)

 
Kaum2 bapa pun sibuk nak enterframe jugak..hiks....

p/s: to eisya family, nice to meet all of you.....
ader masa boleh kita jumpa lagi....







Post a Comment