Thursday, October 8, 2009

::SOMETHING ?????::

Semalam bizi teramat.......tak sempat pun nak buka "rumah kesayangan ibu" ni.....pagi2 lagi bawak ayyunie gi jumpa Doc coz Ayyunie cirit birit....pas tu masuk keje kul 10 am....lunch hour keluar gi "kedai gubahan hantaran kawin" utk cari "something" for aleesya (yg pasti anak dara ibu tu tak boleh kawin lagi)....pas tu continue cari "something" gak for aleesya juga.......ptg lak ader org dtg nak tgk problem CCTV coz tiba2 lak CCTV tu keluar signal "no hardisk"....mlm lepas habis keje kul 10 gi pasar borong pandan gi cari lauk pauk + "something" yang patut.......balik umah dalam 12.20 am....sampai jer umah ibu sibuk dok basuh2 lauk pauk + kemas2 dapur....since aleesya + ayyunie tiba2 lak bangun....lagi lambatlah jawabnya tido...kebetulan dah beli tulang gearbox kat pasar borong pandan tu....ayah suruh lak ibu masak "sup gearbox special" utk dia (tgh2 malam buat sup sehh...yg pasti ibu x mkn..takut gemuk jer makan tgh2 malam ni....kang x leh pakai kebaya lak.....)....around 2.30 am barulah semua zzzzzz......fuhhh......


antara "something" yg dibeli oleh ibu n ayah damia...

p/s: rasa2nya apa "something" ni erkkk????


Post a Comment