Thursday, October 8, 2009

::WE ARE IN STUDIO::

Gambar2 kat bawah ni gambar aleesya + ayyunie + ibu + ayah yg diambil kat studio pagi tadi....
Sebenarnya sempena 5th Anniversary hari tu, ibu + ayah ader planning nak amik outdoor photoshoot by the profesional photographer.....tapi disebabkan bulan pose, tak ramai photographer yg nak turun JB buat photoshoot....ibu + ayah lak sah2 memang sibuk nak gi tempat photographer tu memandangkan bizi sangat....kebanyakanya kat kl.....
-
Pas tu sibuk2 raya lak....lagilah tak sempat nak photoshoot......weekend sekarang lak sibuk dgn open house lah pulak..sampaikan 1 hari 7 buah rumah sehhhh....penat tu...(banyaknya gambar x upload lagi ni....kang ader yg terkubur begitu sahaja)...
-
So memandangkan we all memang dah tak der gambar 1 family masa raya hari tu gara2 memory card yg x boleh dibaca tu....pagi2 tadi after breakfast we all pakai balik baju raya hari pertama...then make up ala kadar..terus pergi amik gambar studio.....kiranya amik gambar anniversary + raya la ni.....tapi insyaallah.....outdoor photoshoot akan ibu tunaikan jua.....cuma tunggu masa jer
-
So hasilnya...............




 
 







 

 



 

 




 



 



corat coret belakang tabir:
-

1. Nampak sweet jer gambar first ibu & ayah tu......ahaksss...
-
2. Damia ayyunie bagi very good comitment masa photoshoot ni.....banyak gambar yg menjadi...
-
3. Huhuhu...aleesya memang susah nak gi ngan org...punyalah susah nak suruh dia posing coz takutkan phoographer tu.....asyik nak berkepit ngan ayah dia jer...habis semua mainan dikeluarkan (tgk pic aleesya + ayyunie)...semuanya buat tak nampak jer...last2 aunty photographer tu bagi lolipop (ader dlm pics kat atas)...dia pun tak nak jugak...sekali tu amik kau satu balang lolipop letak kat depan dia...memang aleesya main ngan lolipop tu, tapi muka still ala2 poyo jer...pas tu ibu pun buat2 citer "donald duck fall down from the sky" (kebetulan ader patung donald duck besar giloss kat studio tu), barulah senyum sakan...fuhhh...susah betul sekarang aleesya nak gi ngan org... ..
-
4. Banyak sebenarnya gambar2 diambil ni...lebih kurang 100 pics....nak tgk lagi??? tgk kat facebook yer...
-
5. Lepas raya ni muka ibu nampak tembam sikit (nak sedapkan hati tu)....sampaikan aunty kat kedai photo tu pun tegur ibu berisi sikit...huhuhu...cam mana nak diet ni??? asyik open house jer...makan..makan..makan...lepas syawal nanti kena diet balik ni....hua..hua..hua...


Post a Comment