Friday, October 9, 2009

::SI COMEL BERBAJU RAYA CONTEST::

Kali ni ibu damia dah nak start join contest semula setelah berhempas pulas "menyetelkan" contest yg dianjurkan oleh ibu sendiri. Contest kali ni dianjurkan oleh BABYIBU..........dah agak sebenarnya pasti akan ader seseorg yg akan organize contest cam ni.....al maklumlah lepas raya.....lagipun contest ni bagus coz jarang2 sebenarnya kita nak tengok si comel kita berbaju kurung atau berbaju melayu. Tq to penganjur coz ader idea nak anjurkan contest ni....

Sebenarnya si comel ibu pun tak banyak baju kurung, ader sepasang utk raya tahun lepas, pastu sepasang dihadiahkan oleh tok ma sempena aidiladha tahun lepas dan the latest  raya tahun ni 2 pasang.....


Jadi gambar yg ingin ibu submit utk Contest ni ialah






Nama si comel ibu ni DAMIA ALEESYA BT KHAIRUDDIN
Umur si comel ni masa gambar diambil 1Y 11 M++


Kalau ader rezeki insyaallah aderlah rezeki si comel ibu ni.....


Cepat2 join contest ni bagi sesiapa yg ader si comel tak kira boy or girl.....nak tahu lebih lanjut pasal contest tu bolehlah baca syarat2 di bawah .....hadiah pun menarik tauuu....

Cara Penyertaan
Pertandingan dibahagikan kepada Kategori A (Boys) dan Kategori B (Girls)

  • Pertandingan dibahagikan kepada dua fasa:



  • Fasa 1: 23 September 2009 – 15 Oktober 2009 - Semua peserta submit gambar Si Comel Berbaju Raya.



  • Fasa 2: 16 Oktober 2009 – 31 Oktober 2009 - Top Ten akan dipilih. Pemenang akan dipilih berdasarkan undian.


Syarat Penyertaan

  • Jadi Follower BabyIbu dan add BabyIbu dalam bloglist anda



  • Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini



  • Membuat entri mengenai contest ini diblog anda



  • Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda berbaju raya (berbaju raya = baju kurung/baju melayu)



  • Sila nyatakan nama si comel dan umurnya



  • Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke BabyIbu dan semua sponsor (no link back will be disqualified)



  • Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri ini.


Hadiah


Bagi Kategori A:
Hadiah Pertama
-Casual Meg daripada Gin & Jacqie
-Necklace by S daripada Sherry
-120 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online
-RM30 Gift Card daripada leanalittleshop


Hadiah Kedua
-Reversible gemstone ring imported from US daripada TH
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
-80 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online


Hadiah Ketiga
-Eyeko: Silver shopper (imported from UK) daripada Mia
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop

-40 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online


Bagi Kategori B:


Hadiah Pertama
-Colorful Sally daripada Gin & Jacqie
-Pretty Birdie Earrings daripada Niko
-120 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online
-RM30 Gift Card daripada leanalittleshop


Hadiah Kedua
-Reversible gemstone ring imported from US daripada TH
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
-80 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online


Hadiah Ketiga
-Eyeko badges and postcard set (imported from UK) daripada Mia
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop

-40 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online


Hadiah Misteri
Terdapat hadiah misteri khas untuk referrer terbanyak sepanjang tempoh contest (diadili guna Google Analytics)....





Post a Comment