Tuesday, October 6, 2009

:: 3 SYAWAL + MEET E.L.I.Z.A::



NI CITER RAYA KE - 3 LAK 
-
-
-
Raya ke3 masih beraya dirumah tok ma & tok ayah....disebabkan semalam tak habis lagi beraya di rumah sanak saudara, so pagi2 lagi dah keluar gi open house & beraya......setahun sekali jer balik kg...so kesempatan ni lah digunakan untuk saling berkunjung dan menziarahi antara satu sama lain.....tapi dengan syarat ahhh...tok ma & tok ayah kena ikut...kalau tak jangan haraplah kitaorg nak gi beraya...hehehe...segan kalau  org tua tak der....
-
-
-
Tghari balik rehatkan badan....Dalam jam 3 ptg, sambung lak gi umah kawan ayah a.k.a uncle Azuar coz kawan ayah ader buat kenduri Akikah untuk anak pompuan dia yg kedua.....sambil2 tu sebenarnya ader gak small reunion ngan kawan2 ayah masa belajar kat KMK dan UTM dulu.......diorg sebenarnya ader planning nak buat family day lagi hujung tahun ni.......
-
-
-
Dalam reunion tu, ibu damia sempat jumpa dgn aunty eliza......lama wehh tak jumpa aunty eliza ni.....seingat-ingat ibu masa ibu tgh pregnantkan Aleesya 5 bulan...masa tu kitaorg jumpa kat kenduri kawin kawan ayah kat Muar.....masa tu aunty eliza pun tgh pregnantkan second baby, eiymann...
-
-

dari kiri ibu damia (tgh peknenkan aleesya 5 month ++), aunty ana (wife uncle azuar, tgh peknen 6 month ++), 
Sister Seri (GF  kawan ayah,  midi - dgr kata hujung tahun ni kawin), aunty eliza (tgh peknenkan eiymann 6 month ++ kot )
-
-
Actually sebelum jadi rakan blogger lagi ibu dah kenal aunty eliza ni...coz ayah damia satu course ngan hubby aunty eliza masa kat UTM dulu...tapi ibu kenal gitu2 jer lah...tak lah rapat sangat.....dan tanpa disangka kitaorg leh lak terjumpa dan berkomunikasi melalui blog ni.....tu yg jadi semakin rapat tu.....
-
-
-

Jom layan pics kat bawah ni...pics kat bawah ni semua ehsan drp facebook aunty eliza...huhuhu...sedih betul terkenangkan memory card tu.....kan dah tak pasal2 kena copy & save drp facebook org lain...
-
-
-

with aunty eliza & eiymann
(nampak cam ibu tinggi sangat lak dalam gambar ni)

-
 
ayyunie + aunty eliza
(ayyunie sejak2 dah kenal org ni, susah sungguh org lain nak dukung dia)
-
 
Aleesya + Riri
(serius jer muka aleesya....penat lah tu)
-
 
bergambar ramai2
-
 
masam jer aleesya ekk?? org ajak bergambar nak, tapi muka innocent jer..
-


uncle azuar n family, aleesya n family, aunty eliza n family
(kete pun nak enterframe)
-

 
4 sekawan.......
-
 
aleesya diapit oleh riri + eiymann
-

 
jange dok gewe deh....tunggu habih ngaji dulu baru eiymann usha aleesya ok..ekekek..
-


aleesya n family in the pinky + purple theme...
-
-
-

p/s: bilalah lagi nak jumpa aunty eliza erkk...nanti dtg JB just calling2 ok.....



Post a Comment