Monday, October 5, 2009

::KISAH MALAM JUMAAT ::

Khamis malam jumaat lepas, balik keje dalam kul 10.30 malam, tgk2 aleesya n ayyunie bangun serentak....
Selalunya yg bangun Aleesya coz terkejutkan bunyi alarm kat rumah ni.....lepas alarm off, nanti aleesya sambung tido balik....tapi khamis malam jumaat lepas aleesya still tak nak tido....ayyunie lak buntang jer mata menunjukkan sikap tak mahu tido....may be diorg rindu kat ibu n ayah kot coz hari tu
 ibu n ayah keje awal kul 10 pagi....selalunya kul 2 petang.....
-
-
Untuk menganti balik masa yg sepatutnya spent untuk aleesya n ayyunie (ibu n ayah selalu rasa bersalah kalau 1 hari tu tak spent masa untuk main2 ngan bual2 ngan aleesya + ayyunie...masa bersama anak2 adalah amat berharga weihhh)...ayah ajak we all 1 family gi MC'D 24 hours kat skudai tu...melompat sambil cakap yeaa..yeaa..si aleesya tu ...ayyunie lak dah nampak sis aleesya lompat dia pun turut naik syeihhhh....
-
-
we all gi dalam around 11.30 mlm....balik dalam 12.30 malam....just 10 minutes drive....
-
-
Jom layan pics...
-
-
,
ALeesya + Ayyunie + Bibik menunggu giliran dalam playroom tu.....walaupun jam menunjukan 11 malam++, tapi still ramai lagi budak2 main ....tak ngantuk ke  diorg ni????
-

suasana dalam playroom tu cukup bising n penuh dgn budak2 tunggu giliran utk main
-
 
 Lepas main, aleesya minum air milo separuh gelas + makan beberapa keping friend fries....
Ayyunie lak teleng2 kepala menunjukkan tak nak balik lagi...
Masuk jer keta Ayyunie dah selamat zzzzz..
Aleesya lak sibuk dok berceloteh ngan ayah ....
Happy sangat dapat meluangkan masa bersama anak2 tak kira waktu n tempat...
Yg penting we appreciate each other.......
Ibu n ayah love aleesya + ayyunie...
ALEESYA + AYYUNIE LOVE IBU N AYAH...
itulah yg selalu ibu n ayah terapkan ....
-

Post a Comment