Sunday, October 25, 2009

::BABY IN GOWN CONTEST::

Kali ni ibu nak masuk contest lagi......huhuhu tgh kemaruk nak masuk contest ni.....cuba2 jer, manalah tahu kot2 tersangkut kan.... contest kali ni dianjurkan oleh oleh mamaalieya.....jom tgk apa syarat2nya....


Syarat Penyertaan

1. Contest ini terbuka kpd semua bloggers..Bermula pada hari ini 1 October - 28 October 2009..


2. Diwajibkan menjadi FOLLOWER blog mamaalieya..and ADD link blog mamaalieya dalam bloglist anda..

3. Diwajibkan untuk letakkan banner di side bar blog anda.. Banner tersebut mestilah di link dengan link ini

4. Sila upload sekeping sahaja gambar anak anda & buat entry tentang contest ini pada blog anda. Pada gambar tersebut, nyatakan nama baby & tarikh lahir baby..

5. CONTEST nie terbuka untuk baby girl shaja, gambar tersebut mestilah gambar baby yang berpakaian baju GOWN. Baby korang mesti berumur 1 Bulan hingga 2 tahun ja..
-
-
-
-
-
-

Disebabkan ibu mempunyai 2 puteri yg layak untuk masuk contest ni, maka ibu akan hantar 2 penyertaan sekaligus kepada penganjur...


CALON PERTAMA: DAMIA ALEESYA BT KHAIRUDDIN
D.O.B: 17/10/07






CALON KEDUA: DAMIA AYYUNIE BT KHAIRUDDIN
D.O.B: 30/03/09





Kepada sesiapa yg ader anak perempuan + pakai gaun tu..jom lah join contest ni..
Nak tahu tentang contest ni dan hadiah2nya???
Klik disini..........


Post a Comment