Sunday, October 18, 2009

::KAD UNDANGAN KEPADA SEMUA::


""STICKY MODE""



Aleesya sekeluarga mengalu-alukan kedatangan semua. Kepada yg duduk kat JB ni, harap2 dapatlah meluangkan masa untuk sama2 memeriahkan Majlis ini yer.....Kepada yg duduk luar JB tu, harap2 juga dapat datang atau singgah masa outstation, vacation, meeting, or whatever kat JB ni....Lagipun cuti Deepavali kan...



Ader sesetengah tu dah dapat kad undangan by hand....kalau yg tak dapat by hand tu, kiranya kad kat atas ni pun boleh lah yer.....Kami ikhlas mengundang.....


Kepada rakan2 blogger yg tak pernah lagi jumpa dgn Ibu Damia...apalagi...ni lah saat2 untuk kita berkenal-kenalan dengan lebih rapat....


.............Wassalam................






This card is special made by:
  ::AYAH DAMIA::









Post a Comment