Monday, October 12, 2009

::KONVOI LEBARAN @ RESORT ::

Semalam, 11/10/09 (ahad) Aleesya, Ayyunie dan family gi konvoi lagi.....Nama konvoi ni ialah
 " KONVOI LEBARAN WISHCLUB M7 2009''.....
Seramai 40 buah wish + stream ikut seta konvoi ni...Kiranya kami pergi open house yang dibuat di Mutiara Motor Resort, Tanjung Sedili.....memang cantik pemandangan kerana resort tu betul2 tepi pantai...dah lah tepi pantai, ader playground lak tu....nasib baik aleesya tak mengamuk nak gi kat playground tu.....tapi tetamu yg datang, masyaallah........punyalah ramai......beribu2 manusia yg hadir..sampaikan khemah yg disediakan pun tak cukup....makan pun ala kadar je walaupun makanan yg disediakan best2.....

Jom layan gambar2 kat bawah:
.



Bergambar 1 family @ meet point
(view belakang x cantik lah pulak)

 
 Bergambar bersama drivers
(yg tak tahan tu mana ader ayah situlah ader aleesya)


 Konvoi

 
 Konvoi lagi

 
 Beramai2 nak masuk open house tu
(dah macam rombongan kahwin lak)

 
 Bergambar ramai2 lagi @ pintu masuk resort
(senang jer nak cari aleesya, pakai baju pink, atas dukung)

 
 Someof the pics taken
(we are in the pink)

 
 Kebanyakan ibu2 nak makan pun x senang coz temankan anak2 main kat playground ni
(Nasib baik aleesya tak, mula2 minta gak, tapi lama2 ok..cuma mata tu tak habis2 pandang ke arah playground)

 
 Antara artis yg ader.....Salleh Yaacob @ Abg Jammm

 
 Bergambar ramai2 b4 balik
(pun senang nak cam mana satu aleesya kan)

 

 

 m

Antara kereta2 yg bertugas....ayah selaku sweeper 3, perghhhh...laju sehhh ayah bawak keta.....
(Dalam hati dok berdoa,biarlah semuanya selamat....) 

Gambar2 kat atas tu semuanya ehsan drp forum wishclub m7 , that why x banyak sangat pics weolls...



p/s: Nanti next entry baru letak pics camera sendiri....haruslah banyak gambar weolls kan..
to be continue





Post a Comment