Tuesday, October 13, 2009

OPEN HOUSE BERANTAI - PART 2 - 3/10/09


Kali ni ader konvoi beraya ramai2 part 2 pulak.....kali ni weoll terjah area PASIR GUDANG lak....
Malas nak citer, tgk gambar pun layan lah yerk..

___________________________________________________________________________________


@ First house - Uncle Idee house



 Ayyunie + Ayah
(asyik2 sis aleesya jer ngan ayah..ayyunie pun nak jugak)


Ayah tgh tgk Aleesya makan kuih

 
We are happy family
(Ayah dah x nak pakai pink, katanya asyik pink jer.....hahaha)

 
 B4 balik bergambar ramai2
___________________________________________________________________________________


@ 2nd House - Uncle Rafi house

 
Sempat lagi tu posing kat kolam ikan yg cun ni....

 
Lawalah laman rumah uncle Rafi ni...tu yg asyik posing jer...

___________________________________________________________________________________

@ 3rd house - Uncle Nahoda house

 
Ni masa mula2 sampai.....jari masing2 menunjukkan rumah ke-3...
(Aleesya as usual atas dukung ayah lah)

 
 Aleesya yg sakan makan sate....

___________________________________________________________________________________

@ 4th House - Uncle bujang house

Kat rumah uncle bujang ni Aleesya tak sempat bergambar coz dah penat sangat....sampai dalam lebih kurang kul 8.30 mlm.....

___________________________________________________________________________________

p/s 1: Penat sangat2 coz weoll beraya dr lepas zohor sampai lah ke malam.....
-
p/s 2: Perasan tak kebanyakan gambar semua Aleesya ngan ayah lagi kan...susah betul Aleesya ni, asyik takut dengan org jer...masalahnya kadang2 ngan ibu pun tak nak, ngan bibik sah2 tolak tepilah kalau ibu n ayah ader....nasib x meragam jer...asalkan ader ayah......
-
p/s 3: Weekend yg tak perlu masak, just attend open house jer...
-
p/s 4: Sepatutnya keesokan harinya ader lagi terjah raya area KLUANG/ BATU PAHAT lak....tapi disebabkan memikirkan ayyunie + aleesya yg nak rehat dihujung minggu plus ader somebody nak dtg umah, maka Aleesya n family x join terjah raya tu.........
-
p/s 5 : Nantikan part 3 lak ok....yang ni last kot.....









Post a Comment