Monday, July 8, 2013

Tempat-tempat menarik nak Iftar di JB

Mode: Tgh survey tempat-tempat iftar bersama staff-staff..

Btw broucher2/ pemplet2 kat bawah ni staff saya yg whatapps dalam group staffs..wahhh banyaknya yang dia dapat.. Menyenangkan kerja saya utk cari tempat berbuka nanti..menjimatkan masa  saya jua.. 

Jom kita tgk pilihan2 tempat yang ada.. Kot2 uolss pun tgh mencari2 tempat berbuka ke kan..


@KSL city


@Mutiara Hotel


@M Suite Hotel

@Puteri Pacific Hotel


@Grand Paragon Hotel


Yang ni tak sure pulak kat mana.. Bukan hotel ni, may be Bangunan..


Ikutkan hati, macam yang ni jadi pilihan saya.. Tapi kena bincang dulu ngan semua staff dan management... Senang nak buat function kita sendiri kan. 

Erkkk sapa boleh pencerahan maksud "jamuan BATAL puasa" tu.. Hihi lucu pulak dengarnya..

Apa2 pun banyak lagi tempat2 menarik yang lain utk berbuka puasa ramai2 ni.. Kalau siapa2 ada info, let me know ya..:)
Post a Comment