Wednesday, July 3, 2013

Lesung lagi best dari Chopper ni kot..:)



Masa gi KL last weekends, terjumpa chopper ni. Nampak cute dan memudahkan, so cepat2 beli.


Then pagi tadi, masa nak goreng bihun, ngetest chopper ni.. Hurmmm jenuh menekan dari atas, pastu pusing2 sikit tombol atas tu, tapi macam tak berapa kesan jer. Bawang2 tu tetap tak hancur..:)


Last-last kaedah guna lesung juga yang senang, cepat dan halusssssss.. Nasib baik chopper tu murah. So tak ralat sangat kalau tak guna pun.. Hihi

Ke ada sapa2 leh ajar cam mana nak guna chopper ni sebetulnya?

P/s: Semalam dah gi JPJ, harini gi JPJ lagi..:)
Post a Comment