Saturday, July 6, 2013

Mandi manda di pool Hard Rock Hotel

Sambungan entry cuti2 USS dan Singapore..
Walaupun kami stay di Festive Hotel, namun tetap boleh mandi manda di Pool Hard Rock Hotel. Sebab dekat jer, macam connection antara kedua-dua hotel tu. so first day, weols try mandi kat sini dulu, keesokannya baru mandi manda di pool Festive Hotel.


Cantik.. Ada area yg berpasir, ada yang area jacuzzi, dan ada yang area biasa.


Pool kanak-kanak disediakan slide ni. Oh ya, both Damias sangat laju sliding down. Sedangkang kanak2 lain mesti tersekat-sekat kat tgh2 slide. Ramai yang cakap may be attires both Damias dari materials yang bagus.


Memang cantik pemandangan kat sini.


Ramai chienese jer. Melayu yang bertudung saya jer kot..:). 


Saya siap record lagi both Damias sliding down. Dah siap upload kat keek. Memang laju jer diaorg ni. Suka betul both Damias main kat sini.


Selipar yang kami guna utk jalan2 kawasan sekitar. Boleh minta dan minta lagi dari housekeeping. 


Area jacuzzi..


Ada bar island pula kat tgh2 tu.


Tu Aleesya baru jatuh dari slide.


Lepas tu main kat area sini pula.


Pastu otw balik main kat area Pasir sini pula.


Alhamdulillah, jerebu makin pulih, cuaca pun sangat ok masa tu. Dapatlah kami sekeluarga bergembira dengan yakinnya.
Post a Comment