Wednesday, July 17, 2013

Kedai jual kelengkapan Haji dan Umrah di Taman Universiti, Skudai


Wahhh... Taman U dah ada kedai jual barang-barang umrah dan haji..Teringat masa saya dan suami nak cari kelengkapan ke SANA tempohari, siap google bagai kat area JB ni mana ada jual kelengkapan ni. Last2 beli kat Terminal bas larkin dan pontian.

Masa tu terdetik, alangkah bagusnya kalau ada org buka kedai jual kelengkapan haji dan umrah ni kat area2 sini. Terdetik juga nak transform butik kebaya saya kepada kedai jual kelengkapan camni. Bertambah-tambah nilainya kepada masyarakat sekeliling kan...

Tumpang happy dengan orang yang buka kedai ni kat area Taman U. Dah tak yah pening kepala nak cari kat mana lagi kalau diizinkan Allah utk jadi tetamunya lagi kan.

Oh ya kedai ni sederet dengan kafe Warisan Noor dan pejabat pos Taman U..
Post a Comment