Tuesday, July 9, 2013

Makan-makan di Restoran Parsia

Malam tadi late dinner.. Balik office pun dah nak jam 10:30 malam..banyak sungguh kerja nak diselesaikan awal2 bulan ni..


Kami makan kat sini... Sambil-sambil makan, sempat saya dan ayah damia bincang pasal business.. Duduk berbincang lagi baik dan selesa..


Ayah damia order mandy Chicken, saya bread dan skewer kebab, both Damias order mushroom soup dan Iranian Bread..alhamdulillah.. Kenyang sampai pagi ni kot.. Hihi

P/s: Hopefully urusan ayah damia di JPJ dipermudahkan harini.. Tak larat dah dia nak gi hari-hari..
Post a Comment