Wednesday, July 31, 2013

Coklatnya hilang, dapat stiker "night club" pula



Perhatian!!! Perhatian!!! Seperti yang kita sedia maklum, nak-nak raya ni, syarikat courier loading banyak sangat barang sebab nak kejar cuti raya. So dalam banyak2 barang tu mungkin ada parcel yang tak sampai kepada customer yg telah buat bayaran. 

Oleh itu, diminta mana-mana pembeli/pelanggan coklat IQ, jika parcel anda tidak sampai dalam masa 3 hari bekerja, sila maklumkan kepada kami utk kami buat semakan. 

Dapat sms dari stokis kami yang cenderahati hari raya dan kad raya yang kami pos kan, coklat edisi rayanya dah hilang, dimasukkan pula stiker "night club" dalam tu.. Takkan lah driver yg hantar makan coklat tu kot..dan masih ada juga yang call cakap dah 3 hari tak sampai2 jugak ni. 

Please please call me ya utk sebarang pengesahan dan semakan 0127507659..


p/s: pitam nak check satu-satu parcel yang statusnya BAD atau NO INFO

p/s: Ayah damia cakap dia nampak dengan mata sendiri pekerja lelaki courier xxxxxxxxx selamba jer makan masa ambil  barang dia sampai kat Tampoi.. Saya pula nampak selamba dekk jer beberapa pekerja lelaki tua hisap rokok kat sebuah restora  terkenal di Melaka.. Semoga mereka diberi hidayah!!!
Post a Comment