Tuesday, July 23, 2013

Iftar dalam dulang di OLDTOWN


Jenuh memikirkan mana nak berbuka puasa petang semalam..
Ya lah, habis kelas jam 6:45 petang...tup tap tup tap kul 7 malam baru turun cari makan..
Selalunya makan kat kedai depan ni jer...tak pun kedai arab kat sebelah tu..
Tapi kalau asyik2 makan tempat sama, boring jugak kan..
Last-last kami berbuka di OLDTOWN cafe Taman U..
Ramai juga yang berbuka di situ..


Oh ya, boleh terfikir nak berbuka kat sini sebab gara2 tgk iklan makan dalam dulang ni punya pasal..
Sampai2 jer terus order set ni..
Lepas tu add on burget set 1..


Waktu berbuka, both Damias makan ABC dulu..
Dulangnya tak sampai-sampai lagi ni hah..


Nasib baik burger ni cepat sampai..
Oh ya, saya ABC (Allah bagi cuti), so bagi laluan kepada ayah damia berbuka puasa dulu..:)


Yeayyy, dah sampai..
Apa lagi makan lah kan!!..
Best juga keropok lekor bukan original dari terengganu tu..
Best sebab panas-panas kot..:)


Feveret Aleesya memang satay..
Tapi satay kalini keras betul..
Nak tercabut gigi Aleesya dia cakap..
Haha, saya pun try, memang keras betul sataynya..:)
Tapi makanan lain ok, not bad..


Nasi ni dapat 2 pinggan..
Saya share ngan Aleesya dan Ayyunie..
Ayah damia makan sorang2..hihi..
Alhamdulillah, total rezeki yang masuk perut kami anak beranak RM50..






Post a Comment