Tuesday, September 25, 2012

Pergi Birthday Party Artis || Adam



Wah wah...Adam dah jadi artis ler..
Tu masa Adam tgh shooting filem dengan Jalaluddin Hassan dan nama pelakon perempuan tak tahu..hehe...shooting kat Danga Bay last week..
Btw kenal family adam ni masa contest parents and baby catwalk last year..
Pastu berkenal-kenalan hingga lah jadi friend dalam FB..
Then terus keep in touch sampai sekarang..
Family Adam pernah datang majlis kenduri doa selamat yang kami buat..
So dari situ terus keep in touch lagi..


Majlis bermula jam 12 tengahari hingga kul 3 petang..
Tapi kami datang lewat sikit sebab ayah damia baru lepas habis kelas extra PMR..
So tup tap tup tap, kul 2 kami sampai..
Ingatkan dah habis dah sesi2 potong kek dan main2 game..
Rupanya acara potong kek last sekali..

See, both Damias sangat happy kat birthday party adam ni..
Tapi Ayyunie takut Chicky..
Asyik nak berkepit jer, asal nampak chicky nak dukung, asal nampak adora (maskot baru) nak dukung gak..dah lah berat!!!


Acara potong kek bermula..
Wahhh ada kejutan dari Chicky, Adam dapat kek satu lagi!!
Tgk muka Ayyunie...takut giler kat chicky tu..
Chicky lambai2 pun nak nangis dah..haishh lah Ayyunie..


Apa2 pun thanks to Fiza sebab jemput kak ayu n family..
Serius best giler party adam ni..
Adam pulak sporting habis...org suruh menari dia menari, org suruh buat apa mesti dia sporting punyalah...
Both Damias punyalah suka dapat goodies macam2 tu...


p/s: Anak2 yang sporting dan peramah memang senang jadi celebriti kan..:)

p/s: Teringat kenangan sambut birthday Aleesya yang ke 3 di KFC kajang..klik2 link bawah kalau nak baca..




 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment