Monday, September 10, 2012

Suprised Suprised for Him || 8 years and still counting



Ya Allah, 

Indahkan lah rumah kami dengan kalimat-kalimat Mu yang suci,

Suburkanlah kami dengan keturunan yang membesarkan asma Mu,

Penuhi kami dengan amal soleh yang engkau redhai,

Jadikan mereka Ya Allah teladan yang baik bagi manusia...

Ya Allah,

Damaikanlah pertengkaran di anatara kami,

Pertautkanlah hati kami dan kasih sayang kami,

Selamatkanlah kami dari sebarang kegelapan dan kejahilan,

Sinarilah kami dengan cahaya kebahagiaan...

Ya Allah,

Berkatilah pendengaran kami,

penglihatan kami,

hati kami suami/ isteri kami,

keturunan kami, 

ampunilah kami..

Sesungguhnya Engkau maha pengampun lagi maha penyayang..

Aminnnnn....


8 tahun sudaaaa...
Sekatil setilam dan 2 bantal...hehe
Apa2 pun alhamdulillah..suprised kali ni menjadi..

Yang best tu both DAMIAS harini cuti..
Sebab semalam dah penat SPORT DAY
So, sekolah dia cuti amik cuti peristiwa...

Kebetulan yang amat baik..
Pasni both Damias boleh join sekali teman ibu ayah celebrated Anniversary..
Alaaaa...makan2 jer..
Nak pi holiday keje lah pulak kan..
Apa2 pun tak kisah lah bagaimana anda menyambutnya..
Yang penting isi dan intipati selama 8 tahun menjadi suami isteri..
Yang baik dijadikan teladan, yang buruk kita jadikan sempadan..
Insyallah..

Abang...happy 8th Anniversary!!!
Love you so much!!!!
Muahhh..

p/s: Tunggu ayah damia balik lunch nanti baru leh celebrated...




  




 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment