Wednesday, September 19, 2012

Anniversary Dinner


Kisah makan2 kami utk Anniversary Dinner..
(Dah dekat seminggu gambar dalam draft ni)

Dah pernah buat review restoran ni kat entry bawah
Cuma masa tu kami pergi lucnh, kalini try gi makan malam pula...


Anak ayah..muka hampir sama kan...:)
Kami pilih tempat duduk yang bawah pondok..
Duduk bersila jer senang..lebih santai..


Pondok buluh yang dihiasi dengan karpet2..
Siap ada loceng utk panggil waiter


Alahai, tak nampak pula nama restoran..


Percaya atau tidak, ini hidangan utk Aleesya..
Aleesya memang hantu salad dan mayonis..
Tapi sayangnya mayonis warna pink tu rasa pelik lah pulak..


Last2 terpaksa minta tambahkan mayonis putih yang biasa tu..


Pemandangan dan dekorasi di waktu malam..


Hidangan utk saya dan ayah damia..
Kebab ayam makan bersama roti..
Alahai, nama penuh lupa pulak apa..


Roti kebab...hurmm boleh lah..
Btw lagi suka makan kedai Arab yang betul2 arab..
Sebab kalau makanan persian dan mediterran ni lebih kering dan tak ada kuah macam makanan arab tu..
Apa2 pun boleh lah sekadar utk mengalas perut sebelum tido kan..:)
Utk review makanan2 yang lain di restoran ni, please visit
http://ibuayahdamia.blogspot.com/2012/06/persian-meditterian-cuisine.html


p/s: Uols suka tak makan makanan persian atau medittarian??





Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment