Sunday, September 23, 2012

Kereta sudah beralih tuan..

Kereta ni dah lama sangat dapat, bukan beli pun, dapat hadiah masa both DAMIAs menang Sibling Catwalk bulan Mac 2012 aritu..

Lama dok terperap kat bilik tetamu kat bawah tu..memang dah berhajat kalau birthday anak sapa2 yang umurnya bersesuaian memang nak bagi as a present jer nanti..




Finally kereta ni dah ada tuan. Anak jiran punya birthday sekaligus birthday celebration. Bukan main suka si Irfan anak jiran tu. Btw kereta ni macam2 function leh kita guna.. Bukan setakat kereta biasa tu jer..





Ni rumah Liza aka jiran yg buat open house dan birthday anaknya Irfan tu..





Btw nak cakap yg antara menu menarik masa kat open house rumahnya semalam adalah serawa durian.. Perghhh memang terbaikkkkk!!! Saya makan sampai 2 mangkuk hokayyy.. Tak pandang dah nasi beriani dan laksa johor tu.. Hihihi..

Ok lah nak sambung tidoo sudah.. Updated kul 6 pagi lepas solat subuh tadi.. Ntah kenapa mata tak leh tido since kul 4 tadi..hurmmmm

P/s: Harini pun ada birthday party lagi!!!

- Posted using BlogPress from zarina ayu my iPhone
Post a Comment