Tuesday, September 11, 2012

Anniversary bukan utk berdua jer, berempat pun boleh kan..:)


Wajah2 keriangan kami sekeluarga berphotoshoot sebelum keluar Anniversary lunch semalam..
Anak2 yang behave dan suami yang sporting bergambar memeriahkan lagi kenangan berphotoshoot ini..
Mana tahu insyallah Anniversary ke 18 nanti, boleh flashback semula gambar-gambar Anniversary 10 tahun yang lampau kan...masa tu Aleesya umur 23 tahun dan Ayyunie 21 tahun...tak dapat bayangkan cam manalah perasaan masa tu kan...hehe..
Apa2 pun moga kebahagiaan keluarga saya dan anak2 saya till Jannah..
Amin amin..


Anak2 saya ok jer berphotoshoot..


Ehem, ibunya pun apa kurangya kan...:)


Kiss kiri kiss kanan..:)


We are happy family..


Kaki posing dan bergambar kami ni..
Kecuali si ayah yang kena paksa2 sikit bergambar..hehe


Owhhh gambar berdua wajib adalah kan..


Lakonan atau betul2 suap kek ni???


My angels yang lain-lain ragamnya..


Last but not least..
Saya bahagia dengan kehidupan saya sekarang..
Opsss..Ayyunie sibuk main skuter dia kat luar pulak masa ni..hehe

Ralat: Hahaha...ampun, rupa2nya previous entry pasal maksud bilangan kuntuman bunga tu tak dapat baca erkkk...boleh tgk gambar jer kan...hehe...dah edit tadi..bukan apa, kalau entry pagi2 tu maksudnya autopublish...petang2 edit gambar awal2 dan tulis entry siap2...pastu buat autopublish esok paginya...tu kalau guna gambar dalam DSLR lah..kalau gambar HP, memang time2 tu juga buat entry..hehe...baru perasan tadi...

p/s: Good luck utk calon2 UPSR 2012...
Semoga kalian dapat menjawabnya dengan tenang dan tepat...
Aminnn..



Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment