Wednesday, September 12, 2012

Anniversary Lunch

Lepas dah posing2 sakan kat sini..
Terus gerak ke New York Hotel utk lunch....
On the spot jer ke sini..
Tak ada survey2 punya..
Mana hotel yang terlintas di hati terus decided masa tu jugak..

Kami sampai dekat jam 12:30 tengahari..
Rata2 yang makan kat situ semua org2 officer dan berkameja..
Kami jer yang bawak anak...hehe..
Tak penuh pun ruang..so tak adalah sesak2 sangat amik makanan..

Jom layan gambar2 kami makan..
Tak banyak pun snap2 gambar, snap sikit2 buat kenangan dalam blog jer..


Ayyunie yang suka betul makan spagetti..
Aleesya pula suka betul makan salad ngan thousand island..
Fuhhh..western betul aritu diaorg..


Makanan pilihan sendiri..
Nasi putih, kiari ayam, ikan masak asam pedas, sotong kurita masak apa yer..lupa pulak ..
Dan sayur..


Ulam-ulaman yang tak boleh tinggal...
Ada cencaluk dan sambal belacan..yummy..


Mee udang menjadi pilihan ayah damia..


Ayyunie nak minum air panas pulak..


Nasi ayam hainan..


ABC yang saya buat sendiri...hihi..

Btw...banyak lagi makanan2 yang lain terutama dessert dan bahagian salad..
Malas pula nak snap...
Apa2 pun alhamdulillah dengan Rezeki Allah...


Sebelum balik posing sekejap kat tangga ni...

p/s: Kami org yang last habis makan...haha..siap waiter tu cakap
"maaf yer puan, buffet kami akan tutup lagi 15 minit"
Kui kui kui..
Dah tu, org lain kul 2 dah masuk office masing2, kami masih berjimba2 makan till drop...hehe
Tak drop pun...:)








 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment