Friday, September 14, 2012

Awww cekcinya!!!

Walaupun anak 2 dari rahim yang sama, tapi jauh sekali perbezaan mereka berdua..




Si kakak bangun cepat, si adik bangun lambat. Maka utk hilangkan boring si kakak, maka dikacaunya si adik supaya bangun cepat!!! See, kakak dah berjaya mengejutkan adik dari tido.





Si kakak kurus, si adik bam bam. Tu buat mulut itik tanda protes ibu mereka ambil gambar mereka yg tak mandi lagi.




Aww cekcinya!!! Khusyuk betul both DAMIAs tgk DvD sambil2 tunggu rambut masing2 kering. Ni siap2 dah nak gi school masa ni.

P/s: Jujurnya si adik lagi banyak kena marah daripada si kakak. Huk huk....

P/s: Ok lah nak cari barang utk open house pula.. Sesetengah tu suami saya dah jemput... Tapi masih ada lagi yang saya belum jemput...

P/s: Agak2 cam mana yer yg ada 5,6,7 org anak tu?? Sure happening dan macam2 ragam mereka kan:)


- Posted using BlogPress from zarina ayu my iPhone
Post a Comment