Monday, September 3, 2012

Kalau ke KL, wajib singgah sini

Phewwww...selesai sudahh Meeting + wedding + open house on the long weekends kat KL.. Sampai2 je JB jam 7:30 malam tadi, singgah rumah solat maghrib dan terus sambung ke open house jiran2 kiri kanan pula.. Jam 10.30 malam baru angkat keluar luggage2 dalam kereta.. Penat memang penat tapi sangat puas hati sebab dapat raya bersama sanak saudara dan rakan2 di KL..

Oh yer kalau ke KL, mana lagi tempat wajib kami singgah yer??





Semestinya disini... Mula2 habis meeting kat Shah Alam, singgah di Fareeda Shah Alam, tapi stock selalu licin.. Pastu otw nak ke Bangi singgah pula di Fareeda Bangi, pun dah tak banyak pilihan... Tapi sempat lah grab sehelai buat ubat datang jauh2 kan.. Hehe.

P/s: Mencari mood nak tranfer gambar2 Raya Raya KL ni..

- Posted using BlogPress from zarina ayu my iPhone
Post a Comment