Monday, September 10, 2012

9 kuntum Ros Merah

Seorang pemandu teksi merah ting tong ting tong rumah bukan berwarna merah dalan kehujanan sambil memberikan 9 kuntum Ros merah kepada seorang perempuan dalam rumah yang masih memakai pyjamas merah.. Owhh malunya!!!



Terima kasih abang utk roses merah itu...
Kira suprised abang utk sayang lah ni erkk..
Mula2 terkejut jugak nampak teksi merah kat luar, tapi memandangkan ini bukan first time taktik suprised ni.. So dah boleh agak yg pakcik teksi hantar bunga.. Hehe
Apa2 pun really appreciated it!!!
Terima kasih abang..




Terima kasih juga utk Anniversary lunch tadi..

- Posted using BlogPress from zarina ayu my iPhone
Post a Comment