Thursday, September 27, 2012

Menang RM100 voucher PONEY!!!


Jujurnya masa saya join contest ni, tak ramai lagi yang join..
Due date sampai 31 Julai 2012..
Tetiba PONEY pulak buat pengumuman contest dilanjutkan sampai 31 Ogos 2012..
Wahhh boleh pulak dilanjutkan...may be tak ramai peserta kot..

Sekali bila dah lama tu belek2 album kat PONEY...wahhh ramai yg join dah..
Saingan sengit2 sebab gambar contestants semuanya cun cun...
Masa tu pudar harapan nak Aleesya menang..

Tapi Alhamdulillah..
Masih ada rezeki Aleesya utk menang..
Walaupun tempat ke 5..
Jadilah daripada nothing kan..
RM100 better than kosong kosong kosong...
Tapi tak cover pun kos baju yang dibeli tu..
Kerana harga baju yang Aleesya pakai dalam contest ni tak silap RM119...
Tak pe lah...sebab both Damias memang pakai brand ni PONEY.

Gambar yang dipertandingkan...



Bukti Aleesya menang...
Tahniah juga kepada pemenang2 yang lain..
Semua anak-anak anda comel tau!!!

Ayyunie pun saya masukkan join contest ni..
Tapi tak ada rezeki nak menang..
Tak pe baby...baby tetap menang di hati ibu, ayah dan kakak..
Tak pun kempiskan dulu perut baby tu yer...hehe..ibu gurau2 jer lah baby!!!

p/s: Dah lama betul tak join contest offline...mood dan masa tak ada....kalau contest online yang submit2 gambar tu adalah join sikit2...


Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment