Thursday, September 6, 2012

Bagi idea please!!!





Give me some ideas please!!!
Apa yang perlu dihadiahkan..
Dan apa hadiah yang perlu diminta..

Dan kebetulan pula, Monday tu both Damias tak sekolah..
Bolehlah celebrate sama2..:)





Nampaknya ahad ni pagi2 lagi dah jadi pom pom mom utk both Damias...:)

Serius setiap kali hadirnya hari2 special bersama hubby (anniversarry, birthday or etc), mesti tak tau nak bagi hadiah apa..sebab kebanyakannya macam dah bagi especially set penjagaan diri, pakaian, aksesori kereta, aksesori diri sendiri, stationary, holiday and etc..

Kalau uolsss boleh bagi idea yang simple tapi bermakna pun best jugak!!!


- Posted using BlogPress from zarina ayu my iPhone
Post a Comment