Friday, September 14, 2012

Gambar kelas 2012 || Cer teka mana satu Ayyunie???

Semalam both DAMIAs dah dapat gambar kelas masing-masing.
Masa mula2 Ayyunie bagi gambar kelas tu, Aleesya cakap Ayyunie tak ada pun dalam gambar..
Then saya yang masa tu tgh drive terkejut sebab takkan gambar kelas Ayyunie, tapi Ayyunie tak ada dalam tu...so saya cepat2 minta Ayyunie gambar kelas dia dan cari-cari mana Ayyunie..

Memang sah Ayyunie tak ada dalam gambar tu. So ingatkan bila sampai office nanti nak call guru kelas dia tanya betul ke Ayyunie tak ada...sebab FYI, both DAMIAs masa sesi fotografi ni mereka tak hadir, mereka ke KL ada urusan apa ntah...kalau tak silap urusan Final Jacobs tu...
So, saya rasa gambar2 mereka dan beberapa pelajar lain yang tak hadir tu di edit semula sebab memang ada sesi fotografi sekali lagi utk pelajar2 yang tidak hadir masa tu..

Dan masa saya nak turun dari kereta, tetiba saya tgk semula gambar kelas Ayyunie...tak semena-mena saya dapat tangkap tu lah Ayyunie..haha..memang lain bangattttt Ayyunie dalam gambar kelas dia..


Cer uolsss cari yang mana satu gambar Ayyunie???
Baris yang duduk ke?? Baris yang tengah ke atau baris yang belakang sekali...
Jumpa tak jumpa tak???


Ni pulak gambar pelajar2 kelas Aleesya..
Nama pun tadika cina, semestinya lah wajah2 yang cute mute dan putih gebu semuanya..
Gambar Aleesya senang dicarikan...hehe..
Kalau uols tahu, yang mana satu pula gambar Aleesya???

p/s: Teringat kenangan saya masa sekolah cina dulu..lots of memories!!!!





 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment