Tuesday, September 4, 2012

Merdeka Raya ~ Tema PINK ibu dan anak

 Masa 31 Ogos aritu...
Banyak juga jemputan ke Open House..
Kebanyakannya adalah Open House rumah2 students saya..


Tema baju Merdeka Raya adalah warna pink...
Amboiii kemain lagi both Damias yer..
Sorang cekak pinggang, sorang lentik2 jari..


Hehehe..lucu pulak tgk muka Ayyunie masa ni..:)


Sedondon Ibu dan Anak..
Kami kan memang suka sedondon2 ni...:)


Opsss..sorry lah ayah damia..
Sebab gambar abang tak ada..
Kata jadi PhotoG kami kan...



Bergambar ramai2 di rumah last student saya..
Pastu dah tak sempat nak gi raya dah..
Sebab teman ayah damia tukar sport rim dia..
Sabo jer lah...dekat sejam lebih tunggu tau...
Katanya Kereta pun nak raya jugak lah...







 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment