Friday, September 28, 2012

Pabila dah start pegang jarum dan benang...

Hurmmm dah tak ingat langsung apa yg berlaku di luar sana.. Kejenya nak cepat siap jer.. Nak2 pulak hasil usaha sendiri dan rekaan sendiri..





Finally, puas hati!!! Insyallah next week dah boleh dapatkan jubah ino di Galeri kebaya Zarina Ayu Collections..
Feel free to visit FB: Kebaya Zarina Ayu Collections utk pembelian secara online..

Coming soon too:
Blouse Diamond Damia
Skirt Pelangi Ayu

P/s: rasanya kalau tanya mana2 tailor, memang diaorg sanggup tak makan, sanggup tak gi mana, sanggup tak bersosial dgn computer janji baju yang dijahit siap. Bila dah siap tu rasa legaaaaaaaa sangat!!!

P/s: Opppsss esok Aleesya ada persembahan piano. Kena mainkan 2 lagu dgn piano dan menyanyi 1 lagu.. Last week dah practice, this week malam ni baru nak start.. YA ALLAH.. Permudahkanlah dan biarlah Damia Aleesya bt Khairuddin dapat memainkan lagu dengan piano dengan merdu dan sempurna.. aminnn


- Posted using BlogPress from zarina ayu my iPhone
Post a Comment