Tuesday, September 11, 2012

Maksud Bilangan Kuntum Bunga Ros || Ooooo...barulah saya tahu...:)




2 Kuntum ros – Kita berdua sangat saling mencintai.
3 Kuntum ros – Aku cinta kamu.
6 kuntum ros – Aku mahu menjadi milik kamu.
9 kuntum ros – Mencintai satu sama lain selamanya.
11 kuntum ros – Kamu satu-satunya yang aku cintai dalam hidup.
12 kuntum ros – Sememangnya aku telah jatuh cinta dan sangat tertarik kepadamu..
13 kuntum ros – Peminat misteri.
24 kuntum ros – Setiap saat aku terkenangkan mu.
33 kuntum ros – aku tersangat-sangat cintakan mu.
36 kuntum ros – Feeling romantic attachment because you come to me.
44 kuntum ros – Tetap mencintaimu sampai bila-bila.
50 kuntum ros – This is Regretless Love.
56 kuntum ros – My love.
66 kuntum ros – Successfull love affair.
99 kuntum ros – Cinta kita abadi.
100 kuntum ros – Tetap mencintai dan akan mengasihi sampai mati.
101 kuntum ros – Tiada cinta lain selain kamu.
108 kuntum ros – Please marry me!
111 kuntum ros – Eternal Love.
123 kuntum ros – Free love.
144 kuntum ros – Mencintaimu siang dan malam.
365 kuntum ros – Teringatkan kamu setiap hari, mencintaimu setiap detik dan waktu.
999 kuntum ros – Everlasting and eternal love.
1001 kuntum ros – Faithful live, till forever.



Terlintas nak google maksud2 bilangan kuntuman ros ni pabila ayah damia tanya
"Sayang faham tak kenapa abang bagi 9 kuntum bunga tu"

Hahaha...jujurnya kalau ayah damia tak tanya, memang tak willing lah kot nak tahu maksudnya...cuma yang tahu maksud sekuntum bunga ros jer..tapi bila dah google, ooooo...rupa2nya banyak lagi maksud2 kuntuman bunga tu..sampaikan 100 roses pun ada yang bagi dan membawa maksud tertentu...hihi

Apa2 pun tq so much abang...
Insyallah..cinta kita sebagai suami isteri till JANNAH...
Amin Amin...

Cerita kejutan dapat 9 bunga ros..


Uols pula berapa bilangan kuntuman ros yang paling banyak pernah terima???

p/s: Gambar2 diatas adalah kegembiraan yang dikongsi bersama anak2 sempena Anniversary yang ke 8...:)







Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment