Friday, March 5, 2010

::Diri sendiri yg cicirkan, pas tu sibuk suruh org hadiahkan sekali lagi.....tak malu betul kan::

 
Yeayyy...ibu dapat hadiah baru hari ni....nak tahu hadiah apa?? Sila baca sampai habis yer..
Alkisahnya....masa CNY ari tu ibu kan ader family day kat Cherating....pas tu otw nak balik ke JB, weols singgahlah sembahyang kat Masjid apa ntah nama dia ni, tapi kat kemaman lah......pas tu masa nak amik air sembahyang tu, ibu letak lah * benda ni* kat atas simen tempat air sembahyang tu.....dah siap2 sembahyang masuk dalam keta tak perasan lagi tau benda tu tak ingat nak amik.....dah separuh perjalanan, barulah perasan yg ibu sebenarnya dah tercicirkan atau istilah yg betul "TERTINGGAL BENDA TU" kat masjid tu...

Yg menjadi bertambah sedih ialah "Benda tu" adalah pemberian ayahdamia sempena Birthday Ibu masa November baru2 ni....huhuhuhu....ayah damia siap sound
" macam tak appreciate jer hadiah abang bagi"

Betul bang, sumpah sayang memang hargai setiap pemberian abang...tapi nak buat cam mana tak pernah lak tertinggal "benda tu" kat mana2 rasanya ...tapi dah tak der rezeki kan..nak buat cam mana...

Ni nak buka pekung didada sikit...since ari tu (15/2) sampailah hari ni, ibu masih tak beli2 lagi "benda baru"  tu...tghari tadi lepas amik Aleesya balik school, ayah damia ajak gi Jusco nak BRUNCH...sekali tgk ayah damia dah belikan "benda baru" tu untuk ibu.....ayahdamai ckp
" kedekut tahi hidung masin betul....diri sendiri yg tercicirkan, masih mengharapkan kita yg hadiahkan balik, tak kira birthday abang kena double hadiah"
(wakakakaka.....siap demand lagi tu...)

So ingat lagi tak apa hadiah ayahdamia kepada ibu??? tak ingat..klik sini lah...

Nak tahu tak "benda apa" tu???
Jom Tgk....taraa...


 

 

Dalam gambar cam lain jer warna dia...tak shining macam yg real...

To ayahdamia...THANKS BANYAK2 yer coz sudi sekali lagi memberi hadiah itu...
I love You....muaahhh...muahhhh 
(sila jgn geli geleman yer.....ayat biasa sorang isteri terhadap si somi jer ni)


p/s: Huaaaaaaaaaaaaaaa (sambil mata terkebil2 menitiskan air mata)
Birthday ayah damia lagi 2 hari ni.....tak tahu nak beli apa lagi ni...ingat ke nak beli E71 tu ...sekali leh lak terbeli awal2 ....huhuhu....jenuh nak pk ni....ader idea?????
Post a Comment