Sunday, March 28, 2010

::Dapat award hot mama ::




Dapat Award mommies ni daripada Alyyani....Actually Alyyani ni baru jer dapat 2nd Baby Girl.....masih dalam pantang lagi ni...Dan yang paling best persamaan kami ialah 2 2 anak kami gigirl2...beza usia pun lebih kurang sama.....hope we do keep in touch forever...and ibu teringin sangat nak jumpa Alyyani sekeluarga secara live....Insyaallah.....

Jom tgk dapat award apa???


1. bagi ucapan terima kasih kepada siapa yang bagi award ni dan postkan award ni dalam blog masing- masing
terima kasih yer sebab bagi award yang comeyy lote ni..

2. listkan tarikh lahir anak yang 1st dan seterusnya, letak sekali nama anak yang ke-2, 3, 4... dan seterusnya (kalau ada lagi, sila berbuat demikian ya..!!)




Nama :Damia Aleesya Bt Khairuddin
D.O.B : 17 Oktober 2007




Nama : Damia Ayyunie bt Khairuddin
D.O.B : 30 Mac 2009

3. Sesiapa yang pregnant, boleh letak gambar pregnant ye..
Nak pregnant lagi ke?????

4. Sila serahkan award kepada sesiapa yang anda rasakan hot mama
semua yang ader anak2 pasti akan jadi hot mama....percayalah...
Jadi semua mama/ ibu/ mummy/ ummi/ mak yang baca blog ni, sila amik award tu yer..
Jangan malu2...walaupun tak mention secara specific nama hot mama tu..

Post a Comment