Monday, March 8, 2010

::Photoshot sunset konon-sekadar alasan::


Sebelum weols sambut suprised birthday tu...
Sempat lah weols berposing2 dulu.....
Ayah damia tanya gak kenapa jauh sgt nak gi makan ni..
Alasan ibu
" saja nak gi photoshoot sunset sekali lagi...tapi kali ni kat laut pulak"
(Padahal dia tak tahu yg itu semua utk mengaburi matanya sahaja...ekekekekek)
Siap suruh bawa fishing rod lagi konon2nya nak bergambar ambik view fishing...
Hehehehe...pandai tak ibu kelentong ayah damia...
walaupun sebenarnya muka ayah damia cam curious then cam bau2 kucing akan planning ibu ni...
Tapi alhamdulillah berjaya jua walaupun hampir2 terkantoi....
Nantilah citer lebih lanjut...sekarang layan pics weols posing dulu yer..




 

 At the entrance of TANJUNG PIAI RESORT

  
 O.N.E   H.A.P.P.Y   F.A.M.I.L.Y
  

 posing lagi

 
 posing ni atas permintaan BIRTHDAY BOY yer...
  
 Ala2 sweet couple gitu
  
the view

  
 Dah pernah stay kat sini...
Masa tu Aleesya umur 6 bulan kot...
Actualy bilik2 ni utk mereka yg stay nak memancing 
Tapi quite ok lah bilik dia walaupun agak kecik sikit..
Padan dengan harga RM120-RM140 kan..
  
 Pun pernah stay kat sini..
Masa first time datang sini dulu..
Masa tu baru kawen...
Bilik ni lagi besar drp bilik kat atas tu....
Ni macam chalet..
Range harga RM160-RM220
  
 T.H.E    M.O.M.E.N.T
pabila si comel ibu yg berusia 11 bulan ni dah pandai jalan2 dan main kejar2 ngan kitaorg..
sangat2 appreciate the moment..
(Opss...terlupa bawak kasut lak)
  
 My sweetie...
Comeyyy nya rasa gambar ni
Macam nak framekan besar2 lah....
(Kalau tak ibu puji anak sendiri sapa lagi kan??)
  
 Kasih ibu terhadap anaknya...
  
 We share the moment together...
Dah pandai main ciku cak dan dancing2 tau ayyunie ni...
Words pun dah banyak yg boleh bubbling...
  
 Family - you come first
  
 Lucu tgk pics aleesya buat "peace"
 
Banyak kapal2 nun jauh disana 

p/s: Tunggu yer next entry pasal kezutannnnnnn tu...kena ader mood gak nak bercerita ni

p/s: Masa amat mencemburui...citer banyak nak story, tapi kena take time gak nak karang2 kan ayat kan...tu yg lama2 jadi perkasam jer..

p/s:HUAAAAAAAA.....30/3 NI BIRTHDAY AYYUNIE LAK...TAPI SATU PROGRESS PUN TAK BUAT PLANNING LAGI...DAH ADER IDEA NAK BUAT TU, NAK BUAT NI...TAPI SEMUANYA KEEP IN MIND DULU COZ BZ...BZ...BZ...



Post a Comment